Dekantercentrifuge renovering

Dekantercentrifuge renovering

Dekantere og separatorer er i drift i mange forskellige applikationer, hvor det er i døgndrift og med tiden bliver slidt i sådan grad, at det kræver mere end et normalt serviceeftersyn at sikre problemfri drift i fremtiden.

TechRas Miljø tilbyder at udføre både service og renovering (reconditionering) af alle fabrikater og typer dekantere til meget konkurrencedygtige priser i samarbejde med vores samarbejdspartner HAUS.

 

Udover produktion af nye centrifuger har HAUS renoveret både dekanter- og tallerkencentrifuger af alle fabrikater siden 1954 og er ISO 9001- 2008 certificeret. Derfor har HAUS opbygget meget stor knowhow og ekspertise omkring renovering af centrifuger. Der tilbydes to typer for renoveringer:

Service Renovering Dekantercentrifuge

Service Renovering betyder, at selve dekantercentrifugens chassis bliver stående på site, mens de roterende dele sendes til vores danske workshop og gennemgår vores 8 trins renoveringsprogram. Fordelen ved dette program er den korte nedetid (typisk 1-2 uger) samt et fair prisniveau.

Fabriks Renovering

Fabriks Renovering betyder, at hele centrifugen demonteres og sendes til vores udenlandske workshop og gennemgår vores 12 trins renoveringsprogram. Fordelen ved dette program er et meget attraktivt prisniveau.

Udlejning af ”plug and play” dekanteranlæg
I forbindelse med renoveringen er det i visse applikationer muligt for TechRas Miljø at tilbyde udlejning af ”plug and play” dekanteranlæg til erstatning for den dekanter, som ønskes renoveret, således kundens produktion kan fortsætte, mens renoveringen udføres.

I samarbejde med styringsleverandør tilbyder TechRas Miljø gennemgang og opgradering el. nye PLC systemer og indkøring, rådgivning og træning.