Dekantercentrifuge renovering

Dekantercentrifuge renovering

Dekantere og separatorer er i drift i mange forskellige applikationer, hvor det er i døgndrift og med tiden bliver slidt i sådan grad, at det kræver mere end et normalt serviceeftersyn at sikre problemfri drift i fremtiden.

TechRas Miljø tilbyder at udføre både service og renovering (reconditionering) af alle fabrikater og typer dekantere til meget konkurrencedygtige priser i samarbejde med vores samarbejdspartner Kattegat Teknik i Grenå.

Kattegat Teknik har siden 1999 udført en lang række service og vedligeholdes opgaver for industrien, her er en deres kernekompetencer afbalancering af roterende dele helt op til 10.000 kg /ø5000 mm. Afbalanceringen leveres med certifikat, udregnet ud fra ISO 1940-1 normen.

Service Renovering Dekantercentrifuge
Service Renovering betyder, at selve dekantercentrifugens chassis bliver stående på site, mens de roterende dele sendes til vores danske værksted og gennemgår vores 8 trins renoveringsprogram. Fordelen ved dette program er den korte nedetid (typisk 1-2 uger) samt et fair prisniveau.

Fabriks Renovering
Fabriks Renovering betyder, at hele centrifugen demonteres og sendes til vores danske værksted og gennemgår vores 12 trins renoveringsprogram. Fordelen ved dette program er at den komplette centrifuge bliver efterset, renoveret og korrosionsbeskyttet, så den er så god som ny til et fair prisniveau og i løbet af kort tid sammenlignet med konkurrenterne.

Udlejning af ”plug and play” dekanteranlæg
I forbindelse med renoveringen er det i visse applikationer muligt for TechRas Miljø at tilbyde udlejning af ”plug and play” dekanteranlæg til erstatning for den dekanter, som ønskes renoveret, således kundens produktion kan fortsætte, mens renoveringen udføres.

I samarbejde med vores styringsleverandør tilbyder TechRas Miljø gennemgang og opgradering eller nye PLC systemer og indkøring, rådgivning og træning.