HAUS dekantercentrifuger

HAUS dekantercentrifuger

HAUS er det internationale salgsnavn for firmaet HAKKI USTA, som blev stiftet i 1954 i byen Aydın i Tyrkiet og er i dag blandt de førende inden for udvikling og fremstilling af dekantere og separatorer af høj kvalitet baseret på moderne teknologi.

Den nye dekanter serie DESS er resultatet af et tæt tysk-tyrkisk ingeniørmæssigt udviklingssamarbejde baseret på over 25 års konstruktionserfaring og avanceret 3D design. HAUS har i dag ansat ca. 185 og hovedkontoret er placeret i Istanbul. Produktionsfaciliteterne er placeret ved den ægæiske kyst i byen Izmir og dækker et areal på ca. 20.000 m2.

HAUS produktionsfaciliteter er ISO 9001:2000 godkendt, har TSEK certifikater og opfylder gældende EU-direktiver omkring dekanternes sikkerhed og sikkerhedsforholdsregler på arbejdspladsen: alle HAUS dekantere og separatorer er CE godkendte. CE-godkendelsen er udført og udstedt af TÜV. HAUS designer og fremstiller dekantere i en lang række industrielle applikationer som fx spildevand- og drikkevandsanlæg, olieindustrien, bryggerier, behandling af animalske og vegetabilske olier, stivelse, kemi og til den farmaceutisk industri.

Der er ca. 10.000 HAUS dekantere i drift over hele verden. De mange års erfaring indenfor konstruktion, produktion og drift med HAUS dekantercentrifuger og separatorer inden for et væld af forskellige applikationer har medført opbygning af stor knowhow indenfor forskellige processer. HAUS kan levere to eller trefasede dekantere til enhver applikation.