HAUS dekantercentrifuger

HAUS dekantercentrifuger

HAUS er det internationale salgsnavn for firmaet HAKKI USTA, som blev stiftet i 1954 i byen Aydın i Tyrkiet og er i dag blandt de førende inden for udvikling og fremstilling af dekantere og separatorer i høj kvalitet baseret på moderne teknologi.

Den nye dekanter serie DESS er resultatet af et tæt tysk-tyrkisk ingeniørmæssigt udviklingssamarbejde baseret på over 25 års konstruktionserfaring og avanceret 3D design. HAUS har i dag ansat ca. 185 og hovedkontoret er placeret i Istanbul. Produktions faciliteterne er placeret ved den ægeriske kyst i byen Izmir og dækker et areal på ca. 20.000 m2.

HAUS produktionsfaciliteter er ISO 9001:2000 godkendt, har TSEK certifikater og opfylder gældende EU-direktiver omkring dekanternes sikkerhed og sikkerhedsforholdsregler på arbejdspladsen: Alle HAUS dekantere og separatorer er CE godkendte. CE godkendelsen er udført og udstedt af TÜV.
HAUS designer og fremstiller dekantere i en lang række industriel applikationer som f.eks. spildevand- og drikkevandsanlæg, olie industrien, bryggerier, behandling af animalske og vegetabilske olier, stivelse, kemi og til den farmaceutisk industri.

Der er ca. 10.000 HAUS dekantere i drift over hele verden. De mange års erfaring indenfor konstruktion, produktion og drift med HAUS dekantercentrifuger og separatorer i drift indenfor et væld af forskellige applikationer har medført opbygning af et stort knowhow indenfor forskellige processer. HAUS kan levere to el. trefasede dekantere til enhver applikation.