Service

Service

TECHRAS Miljø tilbyder en række omfattende serviceordninger specielt tilpasset den enkelte kundes behov og reagerer altid indenfor 24 timer på en henvendelse.

TECHRAS Miljø har egen serviceafdeling med to uddannede serviceteknikere, der tilbyder vores kunder teknisk support og servicering af ACAT skruepressere, HAUS- og Pieralisi dekanterer, samt konkurrerende mærker i hele Skandinavien. Service udføres hos kunden eller på eget værksted i samarbejde med dygtige underleverandører.

Servicechef Tom B. Rasmussen har mere end 15 års erfaring i servicering og renovering af dekantere.

Reservedele
Der er opbygget et omfattende reservedelslager placeret centralt i Jylland 20 km fra Randers. Reservedelene er udvalgt på baggrund af de vedligeholdelseserfaringer som vores leverandører har høstet fra de mange referencer af installerede skruepressere, dekantere og separatorer på verdensplan.

Service og renovering af alle mærker af dekantere
TECHRAS Miljø tilbyder alle former for service og renovering af alle typer dekantere på markedet og har stor erfaring med service og renovering af Flottweg, Alfa Laval og GEA Westfalia dekantere.

Renovering af roterende enheder, afbalancering samt reparation eller udskiftning af slidbeskyttelse (spayed eller wolframkarbid tiles) udføres lokalt, hvilket betyder at reparation af en nedslidt transportør kan gøres i løbet af 1-2 uger og dermed undgås dyr og besværlig nedetid.

Ønsker De mere information, kontakt venligst TECHRAS Miljø.