Service

Kort beskrivelse om TechRas Miljø serviceorganisation

Mulighed for servicering af de leverede ydelser er i dag af største vigtighed for at sikre tilfredse kunder nu og i fremtiden. TechRas Miljø tilbyder en række omfattende serviceordninger specielt tilpasset den enkeltes kundes behov og reagerer altid indenfor max. 24 timer på en henvendelse.

TechRas Miljø har egen serviceafdeling med 2 uddannede service teknikere, der tilbyder vore kunder teknisk support og servicering af ACAT skruepressere, HAUS- og Pieralisi dekanterer og separasamt konkurrende mærker i hele Skandinavien. Service udføres både hos kunden el. på eget værksted i samarbejde med dygtige underleverandører.

TechRas Miljø servicechef Tom B. Rasmussen har mere end 15 års anciennitet i servicering og renovering af dekantere.

Reservedele
Der er opbygget et omfattende reservedelslager. Det er placeret centralt i Jylland 20 km fra Randers. Reservedelene er udvalgt på baggrund af de vedligeholdelseserfaringer som vores leverandører har høstet fra de mange referencer af installerede skruepressere, dekantere og separatorer på verdensplan.

Service og renovering af alle mærker dekantere
TechRas Miljø tilbyder alle former for servie og renovering af alle typer dekantere på markedet og har stor erfaring med service og renovering af Flottweg, Alfa Laval og GEA Westfalia dekantere.
Renovering af roterende enheder, afbalancering samt reparation el. udskiftning af slidbeskyttelse (spayed el. wolframkarbid tiles) udføres lokalt.
Dette som betyder, at reparation af en nedslidt transportør kan gøres hurtigt typisk i løbet af 1-2 uger og dermed undgås dyr og besværlig ”downtid”.

Ønsker De mere information, kontakt venligst TechRas Miljø.