Service af dekantere

Service af dekantere

TechRas Miljø og HAUS har en filosofi om at service ikke behøver at koste en formue. Vi tilbyder en effektiv service til meget konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med leveringssikkerhed el. kvalitet.

For at sikre optimal og problemfri drift i fremtiden tilbyder TechRas Miljø en række omfattende serviceordninger specielt tilpasset den enkeltes kundes behov.

At tilbyde en ordentlig service af er af største vigtighed for at sikre tilfredse kunder nu og i fremtiden. TechRas Miljø tilbyder følgende service produkter:

Renovering af dekantere: Alle dekanter fabrikater i samarbejde med HAUS.

Sikkerheds eftersyn: Alle dekanter fabrikater

Hoved service af dekantere: Alle dekanter fabrikater

Landsdækkende service

TechRas Miljø har egen serviceafdeling placeret centralt i Jylland og tilbyder vores kunder servicering af dekanterer og separatorer i hele Skandinavien. Vor servicetekniker er uddannet hos Pieralisi og HAUS.

Der er opbygget et omfattende reservedelslager for HAUS og Pieralisi dekantere og separatorer i Danmark. Det er placeret centralt i Jylland 20 km fra Randers.

Reservedelene er udvalgt på baggrund i de vedligeholdelseserfaringer som HAUS og Pieralisi har høstet fra de over 45.000 installerede dekantere og separatorer i verden.